Online Valutahandel

Fire grunner til å prøve easyMarkets

Det er mange grunner til å prøve easyMarkets, her er fire ting som easyMarkets gjør bedre enn andre nettmeglere. Les anmeldelse og erfaringer med easyMarkets her.

easymarkets, valutahandel

Det finnes mange nettmeglere som tilbyr valutahandel. Noen av disse er mer populære enn andre. Prøv for eksempel easyMarkets som er en regulert nettmegler med mange variasjonsmuligheter for erfarne tradere. Her får man sanntidskurser og analyser, samt de fleste tekniske verktøy en profesjonell trader måtte ønske.

Hvorfor bruke en valutamegler som ikke tilbyr norsk språk, og som ikke er stasjonert i Norge? Her er de viktigste grunnene til at du bør velge easyMarkets når du spekulerer i valuta og benytter internett som ditt verktøy.

Derfor bør du velge easyMarkets:

  1. Oppnå suksess med valutahandel. easyMarkets tilbyr sine kunder gratis support og veiledning av profesjonell kvalitet. Du mottar daglige analyser og markedskommentar, og har direkte tilgang til verktøy som hjelper deg med å ta gode beslutninger. Forex nyheter og videoer er alltid bare ett klikk unna. Du må ikke være allergisk for engelsk (evt. tysk, polsk eller kinesisk om det skulle passe bedre), men dersom du behersker grunnleggende "grunnskole engelsk" vil dette gå utmerket.
  2. En tjeneste velegnet til profesjonelle. Tjenesten er skalerbar, og passer erfarne tradere. easyMarkets er tilpasset valutatradere som ønsker å eksponere seg i markedet gjennom blant annet CFD-er og en rekke andre finansielle instrumenter. Profesjonelle trader vil finne elementer her som appelerer til sin tradingfilosofi. Avanserte brukere vil glede seg over blant annet MT4 muligheter, og man har også tilgang til et enklere web-baserte grensesnittet. Et eksempel på tjenstens skarlerbarhet finner vi i de mange alternativene for trading, du kan trade via desktop (laste ned programvare, gratis for kunder), eller via web (du trenger ikke laste ned noe) eller via programvare på iPhone/iPod/moderne mobiltelefon. Det er med stor sannsynlighet at du vil oppdage at easyMarkets kan tilpasses akkurat ditt behov.
  3. Variasjon. Om du skulle gå lei av å trade de mange valutapar som er tilgjengelig via easyMarkets kan du gå over til handel med råvarer eller aksjer, alt foregår via derivathandel. Prøv deg på spennende trading med energi-råvarer som WTI Crude Oil, brentolje, gass og fyringsolje. Dette er bare ett av mange eksempler på variasjonsmuligheter som finnes på easyMarkets.
  4. Administrere risiko og stop-loss. Trading kan være risikabelt, spesielt om man handler med belåningsgrad. easyMarkets er unik i måten de håndterer stop loss og risiko. Valutatrading generelt innebærer høy risiko og hele din kapital kan gå tapt, men man kan hos denne nettmegleren selv justere hvilken risiko som er ønskelig ved å anvende deres innovative funksjoner for risikostyring. Prøv demoen for å se hvordan dette fungerer i praksis. All trading innebærer selvsagt risiko, men med easyMarkets sine verktøy er din risiko begrenset til innskutt kapital uansett hvor høy margin du benytter.

Det finnes mange flere grunner til at easyMarkets er svært godt egnet til valutatrading for profesjonelle. Enten du er en liten trader eller en stor trader er det muligheter for deg her. Et god valg for alle som ønsker å drive med valutahandel, og dekker de aller fleste behov.

Alternativer for deg som ønsker å handle med easyMarkets

Som ny kunde hos easyMarkets har man to alternativer:

  1. Åpne gratis øvelseskonto (demo av handelsprogrammet til easyMarkets) uten risiko eller tidsbegrensning, da man ikke behøver å sette inn penger. Både demoen og fullversjonen er fullstendig nettbasert og kjører i nettleseren, slik at det ikke er behov for å laste ned noen programvare som må installeres på mobiltelefonen din eller på datamaskinen.
  2. Prøv valutatrading med innskudd hos easyMarkets der du har mulighet til å ta del i det hektiske og likvide valutamarkedet umiddelbart etter at innskuddet er på plass på din konto.
Nyttige valutahandel linker

20+ nyttige valutahandel linker

Valutahandel på internett kan være uoversiktlig. Det er mye å sette seg inn i, men hvis man benytter de riktige tjenestene og kildene kan det forkorte lærekurven betraktelig.

eToro erfaringer

eToro erfaringer: En nettmegler som imponerer

eToro er den hotteste tjenesten på internett for tiden for alle som er opptatt av trading og valutahandel. Hvis du er aktiv i finansmarkedet vil du elske eToros tjenester.

Valutahandel innebærer risiko! Sett kun inn penger som du vil bruke til trading kapital. Vi er ikke ansvarlig for innhold på andre nettsider, og kan ikke lastes for eventuelle feil eller brukerenes økonomiske tap i markedet. Sett deg grundig inn i risikobildet før du begynner å handle valuta. Valutahandel kan være innbringende og gi stor profitt, men det er også mulig å tape penger i trading. Det sies at de fleste som trader i valutamarkedet taper penger, og man bør derfor være godt forberedt før man begynner å handle. Kategori: Finans og økonomi.