Online Valutahandel

eToro erfaringer: En nettmegler som imponerer

eToro er den hotteste tjenesten på internett for tiden for alle som er opptatt av trading og valutahandel. Hvis du er aktiv i finansmarkedet vil du elske eToros tjenester.

etoro

eToro er et populært alternativ til den som spekulerer i valuta på internett. Dette er en unik tjeneste som tilbyr sosial trading og man kan potensielt oppnå skyhøy fortjeneste på pengene dine, men det skal også sies at de fleste som prøver seg vil tape penger. Derfor kan det være en fordel å begynne med en gratis øvelseskonto hos eToro som er helt risikofritt da man ikke behøver å sette inn penger.

Det er mange gode grunner til å nettopp velge eToro når du skal drive med valutahandel. De er ikke bare billige og innovative, men kan tilby tjenester som er helt unike i bransjen.

Hos eToro kan du handle i aksjer, valuta, råvarer, indekser, fond, og kryptovaluta via CFD-er. Dette er et finansielt instrument som gjør det mulig å utnytte både oppgang og nedgang i markedet til din fordel.

Husk at valutahandel med girede instrumenter og CFD er avanserte produkter som ikke er egnet for alle, og innebærer betydelig risiko. Hele din kapital kan gå tapt, og man bør derfor ikke handle for penger man ikke har råd til å tape.

10 grunner til å benytte eToro

  1. Gratis muligheter: Velg mellom gratis konto eller innskudd-konto (vi anbefaler at du setter inn minst $200 når du åpner konto)
  2. Øvelseskonto: Prøv valutahandel og derivathandel risikofritt med lekepenger via en øvelseskonto.
  3. Billig: En rimeligere tjeneste med de samme mulighetene innen blant annet sosial trading skal du lete lenge etter.
  4. Passer for tradere: Perfekt for dedikerte tradere og avanserte brukere.
  5. Mange finansieringsmuligheter: Sette inn penger med ditt kredittkort eller eventuelt bankoverføring, eller bruk PayPal, Neteller, Western Union, MoneyGram, WebMoney om du har tilgang til dette. Det er ditt valg.
  6. Sosial trading: Kopier andre tradere i eToro sitt sosiale investeringsnettverk, og dersom de tjener penger vil du også gjøre det. Merk at selv om dette kan virke enkelt er det ingen garantier for at man vil tjene penger selv om den traderen man kopierer har en positiv historisk avkastning så langt.
  7. Bli kopiert av andre tradere og tjen penger: I tillegg til å kunne kopier andre tradere, kan man også tjene penger på å selv bli kopiert. Se i sanntid hva andre i eToro sitt sosiale handelsnettverk kjøper og selger, og dra fordel av ekspertisen til millioner av andre handlere som benytter tjenesten.
  8. Handle mange valutapar: Her kan du handle norske kroner, japanske yen, amerikanske dollar, britiske pund, og en mengde andre valuta.
  9. Chat og personlig service: eToro er sosialt dersom du ønsker det, for andre tradere som bruker samme plattform som det er bare et museklikk unna. Hvis du trenger assistanse kan du få dette i form av gratis support fra eToros medarbeidere, eller du kan benytte deg av nettverket og spørre likesinnede tradere i forumet.
  10. Enkelt å begynne: Det er ikke vanskelig å opprette en konto, og man kan være klar til å ta fatt på tradingen i løpet av kort tid.

Erfaringer med eToro og sosial trading

eToro er en trygg tjeneste som er underlagt EUs regler og retningslinjer for finansielle bedrifter og nettmeglere. eToro er erfaringsmessig en av de mest populære nettmeglere for sosial trading, og har egentlig alt en daytrader kan tenke en daytrader behøver for å være eksponert i de fleste deler av verdens finansmarked, enten det er i valuta, råvarer, aksjer, indekser, fond, eller kryptovaluta som bitcoin eller ripple.

Alt i alt kan eToro by på en helt ekstraordinær opplevelse på internett. Du får ikke mer morro og spenning enn dette, samtidig som du har potensiale for å tjene gode penger. Du kan tjene flere hundre tusen kroner på bare en kveld via denne tjenesten!

eToro er en regulert nettmegler som vi føler oss trygg på å benytte, og vi har aldri opplevd annet enn at de har tatt våre henvendelser seriøst. Innskudd og uttak har gått bra hver eneste gang, og de har kompetente medarbeidere på kundeservice som er behjelpelig med selv de mest tekniske spørsmålene.

Prøv eToro gratis her med virtuelle penger og en øvelseskonto som ikke omfatter noen kostnader for deg. Der du kan handle helt risikofritt. Det er også mulig å sette inn egne penger og oppnå avkastning som hos alle andre nettmeglere.

Husk at handel med CFD-er er girede produkter og innebærer høy risiko. Vær sikker på at du forstår risikoen før du begynner å handle med virkelige penger.

Kommentarer

Dette sier leserne om «eToro erfaringer: En nettmegler som imponerer»:

Chris

etoro er bra, funker fint hvis du vil trade smått. Har satt inn penger bare en gang ($500) og tok nylig ut $600 og $5400 her i forrige uke :)

easyMarkets - åpne valutakonto

Fire grunner til å prøve easyMarkets

Det er mange grunner til å prøve easyMarkets, her er fire ting som easyMarkets gjør bedre enn andre nettmeglere. Les anmeldelse og erfaringer med easyMarkets her.

Nyttige valutahandel linker

20+ nyttige valutahandel linker

Valutahandel på internett kan være uoversiktlig. Det er mye å sette seg inn i, men hvis man benytter de riktige tjenestene og kildene kan det forkorte lærekurven betraktelig.

Valutahandel innebærer risiko! Sett kun inn penger som du vil bruke til trading kapital. Vi er ikke ansvarlig for innhold på andre nettsider, og kan ikke lastes for eventuelle feil eller brukerenes økonomiske tap i markedet. Sett deg grundig inn i risikobildet før du begynner å handle valuta. Valutahandel kan være innbringende og gi stor profitt, men det er også mulig å tape penger i trading. Det sies at de fleste som trader i valutamarkedet taper penger, og man bør derfor være godt forberedt før man begynner å handle. Kategori: Finans og økonomi.