Online Valutahandel

Få MetaTrader gratis

Last ned MetaTrader helt gratis på denne siden. Du må bare registrere deg hos en valgfri tjenste under.

metatrader, metatrader4

MetaTrader er den mest brukte valutahandel applikasjonen på verdensbasis.

MetaTrader er den mest brukte applikasjonen for forex trading i verden. Profesjonelle bruker helst dette programmet, og selv om det kan være litt vel avansert er det noe man kan lære seg ganske fort.

Du kan få programmet gratis hvis du blir kunde hos en av tjenesten under:

Når du blir kunde hos easyMarkets kan du bruke MetaTrader til å trade via deres handelsplattform. Dette er en trygg nettmegler å bruke, og som har lang ansinitet i markedet.

Dersom du bruker MetaTrader vil du etter hvert oppdage hvilke fordeler dette har i forhold til alminnelig nettbasert handel (direkte via nettleser). Du kan utføre handler mye raskere, og du kan lage dine egne "roboter", det vil si handelssignaler eller algoritmer som gjør valutahandel mye mer effektivt.

easyMarkets benytter nyeste versjon av Meta Trader. De har også mulighet for å prøve nestkommende versjon av MetaTrader, men den er kun i beta testing ennå og det beste er nok å holde seg til den programvaren som er godt utprøvd.

Nedladning av programmet er gratis så snart du har blitt kunde hos easyMarkets.

easyMarkets - åpne valutakonto

Fire grunner til å prøve easyMarkets

Det er mange grunner til å prøve easyMarkets, her er fire ting som easyMarkets gjør bedre enn andre nettmeglere. Les anmeldelse og erfaringer med easyMarkets her.

Nyttige valutahandel linker

20+ nyttige valutahandel linker

Valutahandel på internett kan være uoversiktlig. Det er mye å sette seg inn i, men hvis man benytter de riktige tjenestene og kildene kan det forkorte lærekurven betraktelig.

Valutahandel innebærer risiko! Sett kun inn penger som du vil bruke til trading kapital. Vi er ikke ansvarlig for innhold på andre nettsider, og kan ikke lastes for eventuelle feil eller brukerenes økonomiske tap i markedet. Sett deg grundig inn i risikobildet før du begynner å handle valuta. Valutahandel kan være innbringende og gi stor profitt, men det er også mulig å tape penger i trading. Det sies at de fleste som trader i valutamarkedet taper penger, og man bør derfor være godt forberedt før man begynner å handle. Kategori: Finans og økonomi.